Allmänna Villkor

Överenskommelsen


Att använda vår hemsida och vår tjänst innebär att du accepterar våra villkor. Om du inte godkänner villkoren, använd inte vår tjänst. Villkoren måste godkännas för att vi ska kunna erbjuda dig offerter för kortinlösenavtal från våra partners.


Vår tjänst


Vi erbjuder en kostnadsjämförelsetjänst för kortinlösenavtal, utformad för att spara företagares tid och pengar. Vi tillhandahåller detaljerade information om olika produkter, men inte rekommendationer eller råd. 


Vi presenterar för dig en uppskattning av besparingarna som uppnås med ett byte av inlösenavtal baserat på den data du tillhandahåller i form av en uppladdad faktura eller avgiftsavisering. 


Våra partners har avtal med oss att hedra de offererade priserna, skulle något annat ske, vänligen kontakta oss. Våra partners kan komma att ta del av den data du tillhandahåller för att göra jämförelsen. 


Kostnaden för kortinlösen kan variera om antalet transaktioner eller värdet av transaktionerna förändras, eller omfördelas bland korttyper. 


Jämförelsetjänsten täcker den stora majoriteten av alla kortköp, men vissa speciella korttyper innefattas inte; Gäller huvudsakligen JCB, UnionPay, VPay, AMEX och andra utländska och mer sällsynt använda kortnätverk och betalsätt. 


Våra partners allmänna- och användarvillkor ger dig ytterligare information om de avgifter du ansvarar för att överse. 


Efter att du fyllt i vårt kontaktformulär accepterar du ytterligare e-post från oss för validering av e-postadress och påminnelser om offerten du fått.


När du väljer ett erbjudande via Betalvalet får du e-postbekräftelse och löpande uppdateringar om status på din ansökan.


Företaget


Betalvalet.se är handelsnamnet för Kompera AB som är ett aktiebolag registrerat i Sverige, registreringsnummer SE 559263-8216, registrerad adress är Drottninggatan 112C, 113 60, Stockholm, Sverige. 


Betalvalet är helt oberoende de partners vi använder inom ramen för tjänsten och presenterar alltid erbjudanden sorterade efter pris, där lägst går först. 


Betalvalet finansieras genom provision från våra partners, de kortinlösande bankerna. De har garanterat att priserna alltid är de samma, eller lägre, jämfört med om ett företag manuellt samlar in offerter från alla kortinlösande banker. 


För dig som företagare blir effekten att du får samma (eller lägre) pris som om du investerar timmar eller dagar i att ringa runt till alla olika kortinlösare, bygga kalkylverktyg och förhandla om pris manuellt.


Dina ansvarsområden


Informationen som du lämnar till Betalvalet ansvarar du för. Alla avtal via Betalvalet träffas mellan dig och leverantören, inte Betalvalet. Du är ansvarig för att kontrollera att du förstår leverantörens villkor.


Som en del av ansökansprocessen kan leverantören göra en kreditupplysning på dig och/eller ditt bolag. 


Som en del av deras ansökan kan våra leverantörer göra en risk och kreditkoll på dig eller ditt företag. Varje kreditupplysning som utförs påverkar kreditvärderingen. Har du frågor kring kreditupplysning är du välkommen att ta kontakt med den valda leverantören eller vår kundsupport på info@betalvalet.se


Klagomål


Om du har klagomål, maila oss på info@betalvalet.se. Vi utvärderar och undersöker alla klagomål.


Begränsat ansvar


Vi friskriver oss ansvar för:


Eventuella förluster du lider som resultat av felaktig eller ofullständig information på Betalvalet.se; alternativt


Eventuella förluster till följd av problem med webbplatsens drift eller funktion; alternativt


Eventuella förluster om priserna i ditt signerade avtal är det samma som de i offerten; alternativt


Eventuella förluster till följd av att du inte kan använda vår tjänst; alternativt


Eventuella förluster till följd av fel på webbplatsen; alternativt


Eventuella förluster till följd av att du tolkar kommentarer eller inlägg på betalvalet.se som råd; alternativt


Eventuella förluster till följd av virus eller annan skadlig kod som skadar din datorutrustning, program, data eller annat på något sätt härstammande från användning av betalvalet.se; alternativt


Eventuella förluster av eller om obehörig tillgång fås till personliga information utom Betalvalets kontroll.


Tillgång till betalvalet.se


Rätten att återkalla eller ändra tjänsten förbehåller vi oss. Det kan ske utan förvarning. I samband med bl.a. uppdateringar kan vi begränsa tillgången till olika delar av betalvalet.se, antingen allmänt eller till vissa enskilda användare. 


Som användare med användarnamn, lösenord eller annan information måste du behandla alla information som strikt konfidentiell. Den får inte avslöjas för någon tredje part.


Som användare är du ansvarig för det som krävs för att få tillgång till Betalvalet.se. Du är även ansvarig för att alla personer som får tillgång till betalvalet.se via din internetanslutning är informerade om våra villkor och följer dem.


Länkar till andra webbplatser


Som en del av vår tjänst länkar vi till tredje parts webbplatser. Betalvalet tar inte ansvar för tredje parts uttalanden, information, innehåll, produkter eller tjänster på respektive webbplats. Vi garanterar inte att de är fria från skadlig kod.


Kommersiell användning


Betalvalets webbplats är ämnad för icke-kommersiell företagsanvändning. Betalvalet förbehåller sig rätten att vidta rättsliga åtgärder mot tredje part som använder sig av tjänsten och webbplatsen för kommersiell eller annan obehörig användning, som inkluderar;


Intrång i upphovsrätt; och


Prisjämförelse för andra företag; och 


Andra företag som kontrollerar och jämför priser mot dem som presenteras på Betalvalet.se.


Immateriell äganderätt


Kompera AB är ägare och innehavare av licenser för samtliga immateriella rättigheter och materialet som publiceras på webbplatsen. Webbplatsen är skyddad av upphovsrättslag. Alla rättigheter förbehålls.


Information som tillhandahålls


Material som publiceras på Betalvalet.se är inte avsedda som råd. Vi avsäger oss därför allt ansvar för och ansvar för ev. förluster som härstammar från informationen som är publicerad på Betalvalet.se. 


Virus, hacking och andra Cyberbrott


Enligt gällande lagstiftning får du inte missbruka Betalvalet.se genom att ladda upp skadlig kod eller skadliga program eller försöka få obehörig åtkomst till webbplatsen, databaser eller servrar anslutna till Betalvalet eller angripa webbplatsen på något sätt.


Tillägg och Ändringar


Rätten att ändra villkoren förbehålls. De ändrade villkoren börjar gälla när de publiceras på Betalvalet.se.


Dataskydd


Din personliga information, integritet och säkerhet är av högsta prioritet. Vår tjänst bygger på att samla in personlig information om ditt företag och dela den informationen med tredjepartsleverantörer.


Det är nödvändigt för att kunna ta fram träffsäkra offerter för ditt företag. Datat används även för marknadsföring och forskning, genom att använda tjänsten tillåter du oss använda uppgifterna på dessa sätt.


Övrig information kommer inte delas utan lagstadgad skyldighet. Delningen av informationen är ett godkännande för att Betalvalet med partners kan behandla informationen. 


Informationen kan användas för att via post, SMS, e-pst eller telefon informera dig om nya produkter och tjänster som kan vara av intresse för dig och ditt företag.


Vid missnöje kring användandet av informationen kan du ta kontakt med oss för att ta bort dina uppgifter från kontaktlistan. Du är då välkommen att maila oss på info@betalvalet.se.


Användning av kakor


Vid användning av betalvalet.se kan vi lagra information på din dator. Informationen är en s.k. “Cookie”, och ger oss information om hur vi kan ge dig den bästa möjliga upplevelsen på webbplatsen. Det är mycket vanligt och används på i princip alla webbplatser som besöks.


Lag


Villkoren omfattas av gällande svensk lagstiftning. Genom att tillhandahålla informationen till oss samtycker du till behandlingen av din information som beskrivs i villkoren.


Webbsäkerhet


Vi har ingen kontroll över externa webbplatser. Om du klickar på en länk på vår webbplats som leder till dig en tredje part, tar vi inte ansvar över hur de hanterar din information.


Innehåll för marknadsföring


Betalvalet är ägare av rättigheterna till allt innehåll för marknadsföring som publiceras för Betalvalet.se.


Kontaktuppgifter


Om du har ytterligare frågor eller efterfrågar information, är du välkommen att ta kontakt med oss på:


Kompera AB

Drottninggatan 112C,

11360, Stockholm

E-post : info@betalvalet.se